tag:blogger.com,1999:blog-8406446589616637440.post273833908985787078..comments2022-04-11T07:05:17.839+02:00Comments on francesc pujol boira- ART-OPINIÓ-CUINA sense gluten: MONTSERRAT - BACALLÀ CONFITAT, AMB SALSA DE MERMELADA DE TOMATAFrancesc Pujol Boira -cuina sense glutenhttp://www.blogger.com/profile/04596470417774820853noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8406446589616637440.post-6992131504772852012015-05-09T09:17:42.876+02:002015-05-09T09:17:42.876+02:00Vaig deixar un comentari que es deu haver perdut.
...Vaig deixar un comentari que es deu haver perdut.<br />Acabava dient que el bacallà deu ser per llepar-se'n els dits.<br />I que a Montserrat són moltes les coincidències.xavier pujolhttps://www.blogger.com/profile/18329380461862234467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8406446589616637440.post-60416482973749234592015-05-07T16:24:17.292+02:002015-05-07T16:24:17.292+02:00Anomenes el Josep Maria. Amb ell, vaig anar per pr...Anomenes el Josep Maria. Amb ell, vaig anar per primera vegada, tots dos sols caminant des de Sants a Montserrat.<br />I una de les vegades que cites, amb els escoltes, hi vam coincidir tu i jo.<br />Més totes les altres vegades que hem coincidit per Cap d'any.<br />Ànimes bessones.<br />La postura de la iaia, inconfusible.<br />Ah!! i el bacallà segur que és per sucar-hi pa.xavier pujolhttps://www.blogger.com/profile/18329380461862234467noreply@blogger.com