divendres, 3 de juny de 2016

MADUIXES I CIRERES DESHIDRATADES.

Els que em seguiu ja veu veure el procés per construir una assecadora de fruites i verdures, els que no, podeu clicar aquí.
Avui us mostro el resultat de la primera prova amb cireres i maduixes que ha estat un èxit.
Vull insistir en el fet que us en feu una, encara que sigui de mides reduïdes o en cas que no tingueu suficient sol a casa vostra, us en compreu una elèctrica, val la pena.





He tallat les maduixes per la meitat i les cireres les he espinyolat. Col·locant-les a les safates de manera que no es toquin.
Posarem les safates a l'assecador i les maduixes, en 36 o 48 hores les tenim llestes, depèn de la grandària.
Les cireres necessiten més temps.


Ara em caldrà esperar que estiguin a un preu raonable, comprar-ne en quantitat i proveir-nos per l'hivern.
A finals d'estiu faré un escrit amb tot el que hagi assecat.

Salut i ......... anar fent.

4 comentaris:

  1. Que bé que t'han quedat!!!

    Ens explicaràs, també com les utilitzes després?

    ResponElimina
  2. Tenen la utilitat que tenen totes les fruites seques i si es posen en remull recuperen un xic la tendresa.
    Son també bones com llaminadures, txutxes com diuen la canalla.
    El que és espectacular, i no es pot transmetre pel bloc, és com augmenta l'aroma, sobretot en les maduixes.

    ResponElimina
  3. Felicitats per l'èxit.
    Hauràs de provar fruites més grosses. A veure si aconsegueixes fer prunes, préssecs, albercocs...
    Compte que no t'adormis prop de l'assecadora amb la porta oberta... que t'hauríem de re-hidratar!

    ResponElimina
  4. No haureu de patir per això; soc d'ombra i al sol, el temps imprescindible.

    ResponElimina