Avui us mostro el resultat de la primera prova amb cireres i maduixes que ha estat un èxit.
Vull insistir en el fet que us en feu una, encara que sigui de mides reduïdes o en cas que no tingueu suficient sol a casa vostra, us en compreu una elèctrica, val la pena.
He tallat les maduixes per la meitat i les cireres les he espinyolat. Col·locant-les a les safates de manera que no es toquin.
Posarem les safates a l'assecador i les maduixes, en 36 o 48 hores les tenim llestes, depèn de la grandària.
Les cireres necessiten més temps.
Ara em caldrà esperar que estiguin a un preu raonable, comprar-ne en quantitat i proveir-nos per l'hivern.
A finals d'estiu faré un escrit amb tot el que hagi assecat.
Salut i ......... anar fent.
Que bé que t'han quedat!!!
ResponEliminaEns explicaràs, també com les utilitzes després?
Tenen la utilitat que tenen totes les fruites seques i si es posen en remull recuperen un xic la tendresa.
ResponEliminaSon també bones com llaminadures, txutxes com diuen la canalla.
El que és espectacular, i no es pot transmetre pel bloc, és com augmenta l'aroma, sobretot en les maduixes.
Felicitats per l'èxit.
ResponEliminaHauràs de provar fruites més grosses. A veure si aconsegueixes fer prunes, préssecs, albercocs...
Compte que no t'adormis prop de l'assecadora amb la porta oberta... que t'hauríem de re-hidratar!
No haureu de patir per això; soc d'ombra i al sol, el temps imprescindible.
ResponElimina